TikTok:
top of page

PRAKTISK INFO

Arrangementsinformasjon

Velkommen til Byfjordfestivalen 17. august 2024

Kleppestø Kai, den nye konsert- og festivalarenaen i Askøy og Bergensregionen, med kapasitet for opptil 20.000 mennesker.

En av Europas største og feteste kai-festivaler er under etablering og vi får besøk fra noen av våre mest fremtredende artister, som “garanterer” å skape en magisk og elektrisk sensommer fest!

Men ingen fest blir komplett uten deg og dine venner. Vi gleder oss til å møte deg på Kleppestø kai i august.

Festivalen åpner portene klokken 15, og det vil være flere mat- og drikke alternativer tilgjengelig under hele festivalen. 

Restriksjoner

Aldersgrensen for festivalen er 18 år, og Byfjordfestivalen har ingen vergeordning. På premiumområdet er aldersgrensen 20 år. Legitimasjonsplikt. Ledsagere med gyldig ledsagerbevis har gratis adgang uten billett.

Ansvarsfraskrivelse

Programendringer kan forekomme. Kansellering av artist/band og følgende programendringer vil ikke medføre rett til refusjon av billett. Refusjon gis kun ved avlysning av hele arrangementet (gjelder ikke ved force majeure). Billettavgift refunderes ikke ved avlysning. Det er ikke angrerett på kjøp av billetter til Byfjordfestivalen.

Festivalkart.png

Endelig er festivalkartet klart! Sjekk ut hvordan Kleppestø kai vil se ut 17.August.

EGEN BÅT?

Om du planlegger å komme med båt så er Strusshamn en av de fineste stedene å ligge.

Strusshamn er en stille og lun havn som har hatt en viktig rolle opp igjennom historien. I gjestehavnen er det strøm og vann på kaien. Det er også sanitæranlegg, dusjer og vaskemaskin tilgjengelig for besøkende båter. Og om du trenger diesel? det har de også der!

Strusshamn senter ligger en kort spasertur eller sykkeltur fra havnen. Det er busstopp 500 meter fra havnen, der vil det også gå skyttel buss til Byfjordfestivalen.

HAVNEAVGIFT betales via appen «Go Marina»:

Kode til wifi fåes ved betaling i appen.

BÅT FRA BERGEN?

434319337_122137773290132291_5683225938941237314_n.jpg

Byfjordfestivalen setter opp båtavganger fra Bergen sentrum til Kleppestø kai på festivaldagen. Billetter kommer på Ticket Co! Mer informasjon kommer snart!

BUSS TIL FESTIVALEN?

bus-g150d9c9e6_1280.png
Byfjord grønn logo png (2).png

Byfjordfestivalen setter opp bbussavganger fra flere steder på festivaldagen. Billetter kommer på Ticket Co! Mer informasjon kommer snart!

bottom of page